Foglalkozások
Rhyme Time Petri Barbival

A Rhyme Time foglalkozásokat 2013-ban indítottam el, addigra már hat éve dolgoztam többnyelvű családoknak nanny-ként és neveltem Félix fiamat két nyelven. Azt mindig is tudtam, hogy gyermekeimet kétnyelvűen szeretném nevelni, sőt, azt is, hogy hogyan. Ötvözve a zenei nevelés, a játékos szenzomotoros fejlesztés és a szülő-gyerek kötődés erejét.

A közös program, érintés, szórakozás során gyorsabban rögzülnek a dalok és a mozgások, mindeközben a gyerekek is láthatják, hogy a másik nyelv használata egy nagyobb közösségen belül is működik, nemcsak otthon.

Büszkeséggel tölt el, hogy monstanra mindez kiegészült a sok online elérhető tippel, segítséggel és tanfolyamokkal, és nem utolsó sorban egy szuper közösséggel, akikből mi oktatók is naponta töltekezünk lelkileg, hiszen folyamatosan motiválnak és támogatnak a kétnyelvű nevelésben.

Énekesként, pedagógusként és legfőképp anyaként egy álmom vált valóra a Rhyme Time játékos angol baba-mama nyelvátadás módszerének megalkotásával, fejlesztésével és átadásával.

Sótesó sóterápia Sótesó sóterápia
Baba-Mama torna Domokos Enikővel

Sziasztok!

Domokos Enikő vagyok, a Sótesók edzője.

Kiskorom óta meghatározó része az életemnek a mozgás és szerencsésnek vallom magam, hogy azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Több éve dolgozom személyi edzőként, csoportos óraadóként és pre-postantál trénerként. A gyerekek is nagyon közel állnak a szívemhez, a pedagógusi pálya volt a másik nagy álmom a sport mellett. A Bosu-Kids képzésnek hála, egy intézményben is dolgozom, ahol gyerekekkel foglalkozom. Így született meg a levezető torna óvodások részére!

A baba - mama torna anyukáknak és babáknak (2 hónapos kórtól óvodás korig) ajánlott, mely egy kiváló lehetőség arra, hogy az újdonsült anyukák se maradjanak testmozgás nélkül és babáik is jól érezzék magukat, miközben mi tornázunk.

Az órán nem a kicsikkel tornázunk (hacsak nem használjukviccesen súlynak épp). Ők életkoruknak megfelelően azt csinálják, amit szeretnének (alszanak, labdáznak, játszanak, vagy velünk tornáznak). Olyan izomcsoportok kerülnek középpontba, amelyek felelősek a tested harmonikus és fájdalommentes működéséért. Így az órák után sokkal könnyebben veheted majd az anyasággal járó fizikai kihívásokat.

A cél, hogy a gyermeked és te is, egy szuper programnak fogja fel!

Az óra időpontja: csütörtök 11:00 (2 főtől van megtartva), ára: 2.500 ft

A levezető ovis óra óvodások részére ajánlott, ahol a hangsúly a KOORDINÁCIÓS KÉPESSÉGEK fejlesztésén van.

Koordinációs képességek nélkül nincs kondicionális képesség. Vagyis a kondicionális képességeket (erő, gyorsaság és állóképesség) a koordinációs képességek (gyorsasági koordináció, egyensúlyozás, térbeli tájékozódás, mozgásérzékelés, ritmusképesség) felhasználásával a mozgáskoordináció folyamatán keresztül építjük be a mozgásszerkezetbe és hozzuk létre az adott mozgást.

A koordinációs képességek idegrendszeri hátterű képességek, melyek 10-13 éves korig nagyon jól fejleszthetők, itt dől el az ügyesség. A koordinációs képességek fejlesztésének céljai és feladatai az alapvető mozgástanulás. A koordináció fejlesztése sokrétű mozgásgyakorlással történik, például instabil eszközök használata, szokatlan kiinduló helyzetek, változó játékszerek alkalmazása.

Az óra időpontja: szerda 16:20 (2 főtől van megtartva és a max létszám 8 fő), ára: 2.500 ft, a gyereket nálunk lehet hagyni, de kívül a várakozó részben is végig lehet nézni az órát. Emellett megkereshettek személyi edzéssel is. Ahol személyre szabottan foglalkozom 1 vagy 2 fővel. Nagy hangsúlyt fektetve a funkcionális mozgásminták helyes megtanítására, különböző mindennapi tevékenységekből származó diszfunkciók korrigálására, mindezt preventív szemlélettel, szisztematikusan építem fel. Ennek időpontja és ára személyes egyeztetés alapján történik.

Várok minden lelkes mozogni vágyó felnőttet és gyerkőcöt! :)
Sótesó sóterápia